Hällesåkerskolan Klass B, Dag 4

Något fantastisk hände på Hällesåkerskolan. En elev kom upp till mig och sa att ´Vet du vad? Du har gjort att jag ahr börjat måla igen!´. Jag blev så glad så jag kan knappt förklara. Att kunna bidra till detta- att ett barn återupptäcker glädjen i eget skapande- det är guld och ger mig så mycket energi att fortsätta med dessa projekt!
 
Dag 4 började med att alla fick arbeta färdigt på sina silverfigurer. Idag fick även teckna på figurena med svart tusch pennor och tägga till blåmetallisk färg på utvalda delar. Så många vackra målningar det blev!
 
 
 
 
 
 
 
Efter lunch var det dags att limma upp alla de färgremsarna  på toalettväggen. Några elever arbetade länge på golvet med det viktiga jobbet att måla tapetklister på varje remsa och langa upp till limmningen på väggen. Vi började hela målningen med att limma upp den vackra regnbågmålningen på vänster hörnet. Sedan var det även en sol som tittade fram över en slivrig blå himmel. Den fick vara längst upp på vår bakgrund. Bit för bit- som en jätte pussel limmades hela stora bilden ihop! Barnen var fantastiskt duktiga och fokuserade och kom på en massa bra idéer på arbetets gång som gjorde att helheten bara blev bättre och bättre. Flera killar sa att vissa färgremsar såg ut som lava så vi la till en lager till i vår jord genomskärning. Barnen ville ha något framför sig när de satt på toan så de ville sätta upp remsar under fönstret. De prickiga remsarna var som en blomsteräng...
 
Kolla bara så fin den blev vår bakgrund! Frågan är om vi verkligen vill täcka över den med de silvriga figurena...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du har en blogg
Vi ses snart Martina

Svar: Hej Ingela! Kul att du följer bloggen! Tack för fina kommentarer.
Adrienne Riseley

2012-09-24 @ 19:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0