Hällesåkerskolan Klass A, Dag 1

Nästa klass på Hällesåkerskolan var Klass A, också en årskurs 1-3 klass. Vi började projektet på samma sätt som klass B; studera toaletterna och sedan gå in till sitt bord och skissa det dem kom ihåg med blyetspennor. Alla löste detta bildproblem på sitt eget sätt och alla var överens om att det inte fanns två toalettskissar som var likadana.
 
 Viktigt att nämna är att Klass B har två toaletter. De är likadana fast spegelvända och med ett handfat utanför mellan de två dörrarna.
 
 
Efter rast var det dags för känslokorten. Händerna var mycket aktiva udner denna lektion!
 
 
 
 
 
Det var många elever som ville testa att uttrycka lite olika känslor som hästkänslan till exempel. Vad är det för känsla när man är med sin häst, hur känns det och hur skulle det se ut om man målade det med färger och former? Många elever också tyckte om att experimentera med färglager och sedan att rista igenom med spiken så att de olika färglagrarna kom fram. Ta en titt på de fantastiska känslokorten som blev till!
 
 
 
 
 
 
När alla var klara med sina bilder testade vi att lägga bilderna ihop som en bild. Detta var bra träning för sedan när vi ska lägga ihop allas bilder till ett gemensamt verk på toaletterna.

Eleverna var bra på att samarbeta och väldigt snabbt blev det stora vackra färggranna bilder på samlingsmattan!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0